Qui som

Soc Montse Franco consultora free lance amb 20 anys d'experiència en selecció de personal, avaluació, formació , desenvolupament professional i recentment com coach en processos de creixement personal. Col·laboro amb organitzacions i professionals en projectes relacionats amb l'àrea de recursos humans i gestió de persones ( formació, anàlisis de llocs de treball, clima laboral, etc)

Vaig estudiar Psicologia , m'he format en coaching i continuo el meu aprenentatge en desenvolupament personal i en Recursos Humans sumant coneixements i habilitats personals, ampliant horitzons que m'han fet evolucionar com a persona i que m'agrada compartir i aplicar a la meva feina

Des de la meva vitalitat i entusiasme he anat assolint amb compromís i il·lusió els reptes i les noves situacions que m'he trobat tant a nivell personal com professional. La curiositat ha estat el motor que m'ha portat a aprendre noves coses, a interessar-me en el auto coneixement i en el desenvolupament personal. Iniciant nous projectes i col·laborant amb altres professionals que com jo confien en les persones i en el seu potencial humà .

Llicenciada en Psicologia. Postgrau en Recursos Humans.

Programa Integral de Formació de Coaches. Cris Bolívar Consulting. intel.ligència emocional. Programació Neurolinguistica (Institut Gestalt). Formació especialitzada en Indagació Apreciativa. Yesouisi

Formació especialitzada de desenvolupament professional i creixement personal:
(Comunicació, Planificació i Organització, Lideratge, Eneagrama, Autoconfiança, Psicologia de la vida Quotidiana, Autooestima,Personalitat,...)